Ro | En

scari interioare

 • scara interioara metalica

  scara interioara metalica

Scările interioare moderne sunt o componentă de traditie în arhitectură și sunt prezente în casele moderne sub forme și stiluri diferite.

Scarile interioare pot fi cu structură metalică aparentă sau ascunsă în perete. Folosirea structurii metalice este preferată nu numai pentru economisirea spațiului ci și pentru a vă transforma scara într-un element de design caracteristic.
 
Structura aerisită a scărilor metalice îmbină necesitatea și designul și vă oferă o atmosferă luminoasă, proaspătă și primitoare.
 
Combinația de metal și lemn sau sticlă oferă economie de spațiu, durabilitate, ușurință în proiectare, asamblare și montaj.
 
În general, mâna curentă și balustradele au funcționalități estetice sau complementare pentru confort, elementele fiind stilizate și reduse la minimum pentru a se potrivi designului interior al casei.

Balustrada, mâna curentă sau lățimea treptelor, pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Până când vom termina proiectul dumneavoastră, veți avea parte de o scara frumoasă, modernă și unică în casa dumneavoastră.

Scări cu trepte din lemn sau din sticlă, scări flotante, cu un singur vang, cu vang dublu sau vang lateral, există o mulțime de modele din care să alegeți.

Vă invităm să navigați pe site-ul nostru pentru a găsi ceea ce căutati sau luați legătura cu noi si vom proiecta scara pe care o doriți. Puteți fi siguri că aceasta va fi punctul central al casei dumneavoastră.

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   Scările cu trepte din sticlă oferă transparența de care lumina are nevoie pentru a ajunge în locuința dumneavoastră.

  • scara suspendata

   scari din lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scari flotante siftmsmol-d

   scari flotante

   Scările flotante cu trepte plutitoare din lemn elimină obstacolele vizuale, maximizează spațiul de locuit și aduc mai multă lumină în clădiri sau case

  • scara spirala interior - sitmsmos-s

   scari spirala

   Scările spirală sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Oferă avantajul că ocupă un spaţiu mic și pot fi montate în spaţii înguste

  • scara vang lateral cu trepte din lemn - sivctssmtp-d

   scari cu vanguri laterale

   Scară cu vanguri laterale cu design modern și contemporan. Este versiunea de scară rafinată și cu aspect generos pe care o doriți.

  • scara cu vang central si trepte din lemn

   scari cu vang central

   Scările cu vang central combinate cu treptele din lemn masiv creează o scară modernă uimitoare, potrivită pentru orice casă

Script logo