Ro | En

pardoseli

 

Pardoselile din sticlă sunt unele dintre cele mai elegante și mai impresionante produse de vitraj disponibile. De asemenea, sunt o caracteristică perfectă pentru spațiul de locuit și pentru cei care vor să aducă un plus de funcționalitate anumitor zone din locuință.

Indiferent dacă doriți o podea simplă sau doriți să adăugati o notă deosebită în spațiul personal, o pardoseală din sticlă poate transforma orice spațiu din casa dumneavoastră.

Pardoselile din sticlă vin și cu nenumărate beneficii: mai multă lumină naturală și izolație, calitate estetică unică, pardoseală functională, un efect vizual uimitor pentru o locuință.

 

Pentru oferta de preț va rugăm să ne contactați fie prin WhatsApp fie prin mesaj direct pe site și găsim împreună soluția pentru dumneavoastră.

  • scara suspendata

   scari din lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scari flotante siftmsmol-d

   scari flotante

   Scările flotante cu trepte plutitoare din lemn elimină obstacolele vizuale, maximizează spațiul de locuit și aduc mai multă lumină în clădiri sau case

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   Scările cu trepte din sticlă oferă transparența de care lumina are nevoie pentru a ajunge în locuința dumneavoastră.

  • scara spirala interior - sitmsmos-s

   scari spirala

   Scările spirală sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Oferă avantajul că ocupă un spaţiu mic și pot fi montate în spaţii înguste

  • scara exterioara metal - setmsmos-us

   scari exterioare

   Scările exterioare sunt elementele de legătură ale casei sau clădirii dumneavoastra cu designul inconjurator.

  • scara vang lateral cu trepte din lemn - sivctssmtp-d

   scari cu vang lateral

   Scară cu vanguri laterale cu design modern și contemporan. Este versiunea de scară rafinată și cu aspect generos pe care o doriți.

Script logo