Ro | En

scari cu vang central

Scările cu vang central se pretează pentru spații relativ mari și sunt caracterizate prin structura de rezistentă plasată pe axul scării, sub trepte. Prinderea treptelor se realizează direct pe vang. Scara poate lua forme drepte sau curbe în funcție de spațiu și modelul ales.

O caracteristică distinctă a acestui stil de scară este design-ul structurii metalice cu treptele poziționate în așa fel încât lasă impresia că plutesc peste axul scării.

Indiferent de modelul pe care îl preferați, acesta poate fi proiectat și construit în funcție de cerințele și specificațiile date.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scari cu vang central

   Scările cu vang central se pretează pentru spaţii relativ mari, sunt caracterizate prin faptul că au structura de rezistenţa plasată pe axul scării, sub trepte.

  • scari exterioare

   Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate

Script logo