Ro | En

scari exterioare

Scările exterioare sunt elementele de legătură ale casei sau clădirii dumneavoastra cu designul inconjurator. Scările exterioare trebuie să aibă rezistenta mare la greutate, să facă față condițiilor meteorologice și în timp.

Folosirea cadrului metalic este ideală pentru terase, bazine de apă, zone industriale sau comerciale și are o mulțime de avantaje: întreținere ușoară, treptele sunt tratate împotriva coroziunii, astfel încât acestea durează mult timp. De-a lungul timpului, rezistența lor la stres este mult mai mare, iar treptele din metal perforat sau antiderapant sunt foarte sigure, chiar și iarna sau în apă.

  • scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scari exterioare

   Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate

Script logo