Ro | En

pardoseli

 
Pardoselile din sticlă sunt unele dintre cele mai elegante și mai impresionante produse de vitraj disponibile. De asemenea, sunt o caracteristică perfectă pentru spațiul de locuit și pentru cei care vor să aducă un plus de funcționalitate anumitor zone din locuință.

Indiferent dacă doriți o podea simplă din sticlă sau doriți să adăugati elegantă în spațiul personal, o pardoseală din sticlă poate transforma orice spațiu din casa dumneavoastră. Pardoselile din sticlă vin și cu nenumărate beneficii: mai multă lumină naturală și izolație, calitate estetică unică, pardoseală functională, un efect vizual uimitor pentru o locuință.
  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • scara vang lateral cu trepte din lemn - sivctssmtp-d

   scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scara cu vang central si trepte din lemn

   scari cu vang central

   Scările cu vang central se pretează pentru spaţii relativ mari, sunt caracterizate prin structura de rezistenţa plasată pe axul scării, sub trepte.

  • scara spirala interior - sitmsmos-s

   scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

Script logo