Ro | En

pardoseli

 
Pardoselile din sticlă sunt unele dintre cele mai elegante și mai impresionante produse de vitraj disponibile. De asemenea, sunt o caracteristică perfectă pentru spațiul de locuit și pentru cei care vor să aducă un plus de funcționalitate anumitor zone din locuință.

Indiferent dacă doriți o podea simplă din sticlă sau doriți să adăugati elegantă în spațiul personal, o pardoseală din sticlă poate transforma orice spațiu din casa dumneavoastră. Pardoselile din sticlă vin și cu nenumărate beneficii: mai multă lumină naturală și izolație, calitate estetică unică, pardoseală functională, un efect vizual uimitor pentru o locuință.
  • scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scari exterioare

   Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

Script logo