Ro | En

scari interioare

 • scara interioara metalica

  scara interioara metalica

Scările interioare sunt o componeta cu tradiție în designul interior, de-a lungul timpului având forme și stiluri dintre cele mai diferite. Structura aerisită a scărilor metalice îmbină necesitatea și designul oferindu-vă o atmosferă luminoasă, deschisă, în plus, aduce un câștig estetic amenajării spațiului respectiv.

Balustrada, înălțimea scării, lătimea treptelor, modelul și forma mâinii curente pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

În timp, combinația dintre metal și lemn sau sticlă oferă durabilitate, economisire de spațiu, usurință în proiectare, asamblare și instalare. Oferta noastră cuprinde scări cu trepte din lemn sau din sticlă, scări flotante, cu un singur vang, cu vang dublu sau vang lateral, există o mulțime de modele din care să alegeți.

Vă invităm să navigați pe site-ul nostru pentru a găsi ceea ce căutati, dacă nu, vom proiecta scara pe care o doriți și suntem convinși că prin modelul și forma aleasă veți beneficia nu doar de funcționalitate ci și de confort. Designul preferat de dumneavoastră se va integra perfect cu ambientul locuinței CitySolutions.Ro.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scari exterioare

   Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate

  • scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

Script logo