Ro | En

scari interioare

 • scara interioara metalica

  scara interioara metalica

Scările interioare moderne sunt o componenta de traditie in arhitectura și sunt prezente în casele moderne sub forme și stiluri diferite.

Scarile interioare pot fi cu structura metalica aparenta sau ascunsa in perete. Folosirea structurii metalice este preferată nu numai pentru economisirea spațiului ci și pentru a vă transforma scara într-un element de design caracteristic.
 
Structura aerisită a scărilor metalice îmbină necesitatea și designul și vă oferă o atmosferă luminoasă, proaspătă și primitoare.
 
Balustrada, mâna curentă sau lățimea treptelor, pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dumneavoastră. Până când vom termina proiectul dumneavoastră, veți avea o parte de o scara frumoasă, modernă și unică în casa dumneavoastră.
 
Combinația de metal și lemn sau sticlă oferă economie de spațiu, durabilitate, ușurință în proiectare, asamblare și montaj.
 
În general, mâna curentă și balustradele au funcționalități estetice sau complementare pentru confort, elementele fiind stilizate și reduse la minimum pentru a se potrivi designului interior al casei.

Scări cu trepte din lemn sau din sticlă, scări flotante, cu un singur vang, cu vang dublu sau vang lateral, există o mulțime de modele din care să alegeți.

Vă invităm să navigați pe site-ul nostru pentru a găsi ceea ce căutati, dacă nu, vom proiecta scara pe care o doriți și puteți fi siguri că aceasta va fi punctul central al casei dumneavoastră.

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scara spirala interior - sitmsmos-s

   scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

  • scara vang lateral cu trepte din lemn - sivctssmtp-d

   scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scara exterioara metal - setmsmos-us

   scari exterioare

   Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate

Script logo