Ro | En

despre noi

Cu mai bine de 10+ experiență în proiectarea de scări și balustrade, oferta noastră cuprinde o gamă foarte variată de scări interioare și exterioare, pardoseli și balustrade din sticlă.
Printre factorii care influențează calitatea excepțională a produselor noastre se numără precizia măsurătorilor pe care le facem la fața locului, materialele de înaltă calitate și acuratețea excelentă a proiectelor pe care le creăm pentru dumneavoastră.
Proiectăm scări cu structură metalică sau din sticlă cu trepte din lemn, sticlă sau metal. Toate produsele sunt prelucrate cu tehnologie de tăiere cu laser și sudare robotizată.
În plus față de colaborarea cu specialiști în construcții: arhitecți, ingineri structurali, designeri de interior, experiența noastră și serviciile de consultanță își pun amprenta pe calitatea proiectării și livrării scării cerute.
 
Dacă nu există un proiect, ci doar o idee, îl putem dezvolta astfel încât să vă putem oferi o scară modernă adaptată nevoilor și dorințelor voastre.
Oferim consultantă, proiectarea scărilor, transport, asamblare și instalare clienților noștri din toată Europa.
Detaliile privind execuția și transportul internațional sunt discutate și agreate, de la caz la caz.
  • scara suspendata

   scari lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • trepte flotante siftssmol-d1

   scari flotante

   Scări flotante cu trepte suspendate din lemn masiv. Scări flotante cu structură metalică ascunsă în perete și trepte autoportante din lemn.

  • scari din sticla

   O scară de sticlă nu înseamnă renunțarea la rezistența care o asigură treptele clasice. La executarea acestor trepte se folosește sticlă laminată.

  • scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

  • scari cu vang central

   Scările cu vang central se pretează pentru spaţii relativ mari, sunt caracterizate prin faptul că au structura de rezistenţa plasată pe axul scării, sub trepte.

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

Script logo