contact

Daca doriti sa primiti o oferta de pret detaliata, pentru a va putea calcula o oferta cat mai corecta, va rugam sa ne transmiteti urmatoarele informatii: tipul de produs pe care il doriti, modelul si cateva dimensiuni chiar daca sunt informative, imagini sau proiecte in cazul in care exista.  Va rugam sa va asigurati ca ati trimis cat mai multe informatii necesare unei oferte de pret.

Ne puteti contactata prin e-mail.

Solicita oferta prin mail: 

Bucuresti: bucuresti@citysolutions.ro

Brasov: brasov@citysolutions.ro

Cluj: cluj@citysolutions.ro

Sibiu: sibiu@citysolutions.ro 

 

 

WhatsApp: +40 720 963 864

Contact form
  • scari din sticla

   O scara de sticla nu inseamna renuntarea la rezistenta care o asigura teptele clasice. La executarea acestor trepte se foloseste sticla laminata..

  • trepte flotante model siftssmol-d1

   scari flotante

   Scari flotante cu trepte plutitoare din lemn masiv. Scari flotante cu structura metalica ascunsa in perete si trepte autoportante din lemn.

  • scari de lemn

   Scari de lemn interioare, executate din lemn masiv de stejar sau fag. Scari interioare din lemn masiv executate la comanda dupa dimensiunea si modelul solicitat.

  • scari spirala

   Scările elicoidale sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Avantajul lor este faptul că ocupă un spaţiu mic, astfel că pot fi montate în spaţii înguste. 

  • scari cu vanguri laterale

   Scările cu vang lateral se caracterizează prin formă solidă şi aspect generos. Structura de rezistenţă este plasată pe părţile laterale ale treptei.

  • scari cu vang central

   Scari cu vang central se pretează pentru spaţii relativ mari, sunt caracterizate prin faptul că au structura de rezistenţa plasată pe axul scării, sub trepte.

Script logo