Ro | En

despre noi

Cu mai bine de 18+ experiență în proiectarea de scări și balustrade, oferta noastră cuprinde o gamă foarte variată de scări interioare și exterioare, pardoseli și balustrade .

Printre factorii care influențează calitatea excepțională a produselor noastre se numără precizia măsurătorilor pe care le facem la fața locului, materialele de înaltă calitate și acuratețea excelentă a proiectelor pe care le creăm pentru dumneavoastră.

Proiectăm scări cu structură metalică sau din sticlă cu trepte din lemn, sticlă sau metal. Toate produsele sunt prelucrate cu tehnologie de tăiere cu laser și sudare robotizată.

În plus față de colaborarea cu specialiști în construcții: arhitecți, ingineri structurali, designeri de interior, experiența noastră și serviciile de consultanță își pun amprenta pe calitatea proiectării și livrării scării cerute.

Dacă nu există un proiect, ci doar o idee, îl putem dezvolta astfel încât să vă putem oferi o scară modernă adaptată nevoilor și dorințelor voastre.

Oferim consultantă, proiectarea scărilor, transport, asamblare și instalare clienților noștri din toată Europa.

Detaliile privind execuția și transportul internațional sunt discutate și agreate, de la caz la caz.

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   Scările cu trepte din sticlă oferă transparența de care lumina are nevoie pentru a ajunge în locuința dumneavoastră.

  • scari flotante siftmsmol-d

   scari flotante

   Scările flotante cu trepte plutitoare din lemn elimină obstacolele vizuale, maximizează spațiul de locuit și aduc mai multă lumină în clădiri sau case

  • scara suspendata

   scari din lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scara exterioara metal - setmsmos-us

   scari exterioare

   Scările exterioare sunt elementele de legătură ale casei sau clădirii dumneavoastra cu designul inconjurator.

  • scara cu vang central si trepte din lemn

   scari cu vang central

   Scările cu vang central combinate cu treptele din lemn masiv creează o scară modernă uimitoare, potrivită pentru orice casă

  • scara spirala interior - sitmsmos-s

   scari spirala

   Scările spirală sunt elemente spectaculoase ale locuinţei. Oferă avantajul că ocupă un spaţiu mic și pot fi montate în spaţii înguste

Script logo