Ro | En

scari din lemn

 • scara interioara lemn

  scara interioara lemn

 • scara suspendata

  scara suspendata

 • scara clasica din lemn

  scara clasica din lemn

 • scara lemn format L

  scara lemn format L

 • scara lemn model simplu

  scara lemn model simplu

Pentru proiectarea și design-ul scărilor interioare din lemn masiv, ținem cont de funcționalitate, estetică, calitatea materialelor și bineînțeles de spațiul disponibil.

Pe CitySolutions.Ro găsiți modele care se pot integra sau adapta la planul de amenajare interioară pe care îl aveți. Scările din lemn masiv sunt concepute și executate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clienților noștri.

Fie că vorbim de modele clasice sau moderne, scările din lemn pot fi drepte sau în formă de L, proiectate pentru un singur nivel, două sau mai multe.

Cu un portofoliu generos de modele și tipuri de scări executate de-a lungul timpului, putem concepe proiectul de scară dorit care să se integreze armonios cu arhitectura casei și amenajarea interioară.

O scară din lemn bine găndită va adăuga o notă de rafinament, căldură și naturalețe interiorului casei dumneavoastră.

 

Cum se desfășoară lucrurile?

Lucrate manual - Scările din lemn masiv sunt lucrate manual, proiectate și executate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clienților noștri.

Consultanță - Oferim clienților noștri consultanță de specialitate cu privire la toate aspectele legate de proiectarea, execuția și montajul scării/lor.

Prezența in șantier - Pentru a lua cele mai eficiente decizii și pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor, venim la fața locului pentru a discuta cu clientul și echipa de lucru (arhitecți, constructor, inginer șantier, proiectant etc.) cea mai bună soluție.

Proiect - facem măsurătorile necesare proiectării scării, proiectul intră în lucru, se face montajul.

 

Tipuri de lemn folosit la construirea scărilor: stejar, fag.

Lemnul are tendința naturală de a arăta mai frumos pe măsură ce trece timpul, în special cu îngrijire adecvată.

Scările din lemn sunt durabile, pot fi curățate și întreținute cu ușurință, de asemenea pot fi acoperite sau lăcuite pentru o protecție suplimentară împotriva uzurii obișnuite de utilizare de zi cu zi.

Indiferent ce model sau stil alegeți, scările din lemn sunt elegante și adaugă o notă de confort interiorului dumneavoastră.


Culori scări și podea potrivite

Designul perfect al camerei nu se termină la scări, motiv pentru care în execuția scărilor ținem cont de paleta de culori aleasă pentru pereți respectiv culoarea și finisajul de suprafață al parchetului.

 

Modele, stiluri și tipuri de scări din lemn masiv

Accesați portofoliul de scări și alegeți modelul pe care îl doriți din catalogul de scări: scari din lemn, scari flotante cu trepte din lemn, scari interioare.

 

Doriți un model anume și nu l-ați găsit pe site? Nimic mai simplu, vă rugăm să ne contactați fie prin WhatsApp fie prin mesaj direct pe site și găsim împreună soluția pentru dumneavoastră.

 • scara din lemn

  scara din lemn

 • scara clasica lemn

  scara clasica lemn

  • scara suspendata

   scari din lemn

   Scări interioare cu trepte din lemn masiv de stejar sau fag. Scări interioare din lemn masiv executate la comandă după dimensiunea și modelul solicitat.

  • scari flotante siftmsmol-d

   scari flotante

   Scările flotante cu trepte plutitoare din lemn elimină obstacolele vizuale, maximizează spațiul de locuit și aduc mai multă lumină în clădiri sau case

  • scara interioara trepte din sticla - sifvtssmos-up

   scari din sticla

   Scările cu trepte din sticlă oferă transparența de care lumina are nevoie pentru a ajunge în locuința dumneavoastră.

  • scara cu vang central si trepte din lemn

   scari cu vang central

   Scările cu vang central combinate cu treptele din lemn masiv creează o scară modernă uimitoare, potrivită pentru orice casă

  • scara vang lateral cu trepte din lemn - sivctssmtp-d

   scari cu vanguri laterale

   Scară cu vanguri laterale cu design modern și contemporan. Este versiunea de scară rafinată și cu aspect generos pe care o doriți.

  • scara exterioara metal - setmsmos-us

   scari exterioare

   Scările exterioare sunt elementele de legătură ale casei sau clădirii dumneavoastra cu designul inconjurator.

Script logo