solicita oferta
Produse noi
Utile
 • Cum comand

  Aici gasiti informatiile necesare pentru a primi o oferta de pret reala.

Vizite:
Azi: 152Tot timpul: 1524948

Scari exterioare

 • Scari exterioare
  Scari exterioare
 • Scari exterioare
  Scari exterioare
 • Scari exterioare
  Scari exterioare

Doriti sa montati scari exterioare metalice pe terasa sau la iesirea din cladire? Va stam la dispozitie pentru aceasta! Lucrarile executate de noi sunt intotdeauna de calitate!

Obiectivul fiecarei firme este sa se remarce pe piata, iar acest lucru nu este posibil fara servicii de calitate. Fiind o echipa nou formata si motivata, va oferim toata implicarea pentru a realiza lucrari de executie reusite, finalizate prin montaj, in Bucuresti si in tara. Varietatea de scari exterioare metalice realizate cuprinde scari din inox (simplu/ satinat) si fier, cu trepte in diverse modele.

De ce sa apelati la scari metalice pentru terasa, bazine de apa sau la iesirea din spatii comerciale/ industriale/ locuinta? In primul rand, ele sunt foarte usor de intretinut si sunt tratate impotriva coroziunii, deci se mentin un timp indelungat la fel. Apoi, rezistenta lor la solicitari este mult mai mare decat pare la prima vedere, iar treptele realizate din metal perforat sau model antiderapant sunt foarte sigure, chiar si pe timp de iarna sau in apa.

Produsele prezentate reprezinta doar o mica parte din ceea ce realizam.


Asiguram totodata:

Consultanta, proiectare, executare, transportul si montaj la beneficiar in toata tara


 

Afiseaza tot | Pagini:
Afiseaza tot | Pagini: